Набір для творчості інклюзивний


Виробник: Hega
Модель: hega 104-1
Наявність: На складі
456
Купити

Опис

    Заняття творчостю з терапевтичним ефектом – це ціль даного інклюзивного набору.

    Методичні рекомендації і арт-картки з завданнями гарантує результат для Вашої дитини. Це незамінний помічник у розвитку уваги, уяви, дрібної моторики, логопедії та соціальної адаптації.

    Набір призначений для індивідуальних занять.

Використання набору в корекції розвитку і поведінці дітей з обмеженими можливостями здоров'я:

  • лікування заїкання і зняття важких аутичних станів;
  • психотерапевтичні заняття при затримці психічного розвитку;
  • корекція страхів;
  • формування впевненості в собі;
  • розвиток загальної і дрібної моторики;
  • сприяння соціальній адаптації дитини у суспільстві.


    До складу набору входять: восковий пластилін, гуашеві фарби, палітри - для змішування фарб і пензлик - для нанесення зображення, дерев'яні заготовки - об'ємні дерев'яні фігурки, різних форм і розмірів, плоскі контурні фігурки тварин - для штампів копій, обведення, прикрашення і ліплення, Арт-терапевтичні двосторонні мандали укрупнені, картки схеми-зображення з завданнями як методичні рекомендації для педагогів.

    Палітра пластиліну чітко збігається з палітрою гуашевих фарб - що продиктовано методичними рекомендаціями та схемами на картках.

    Малювання - це засіб творчої реалізації дітей в інклюзивній освіті.

    Призначення - забезпечення розвитку мислення, уяви, моторики, мови, сприяння розширенню загального світогляду дітей, розвиток кмітливості, зміцнення фізичних сил, зняття емоційної напруги.

    Рекомендується для використання як дидактичний матеріал для розвитку ігрової діяльності в індивідуальної психолого-педагогічної роботі і корекційних заняттях з сенсорного розвитку та логопедії з дітьми дошкільного і молодшого шкільного віку в умовах закладів дошкільної, початкової освіти, а також інклюзівно-ресурсних центрів.


   * Відповідає типовому переліку спеціальних засобів корекції психофізичного розвитку осіб з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних та спеціальних класах (групах) закладів освіти згідно Наказу МОН № 873 від 21.06.2019 р. та Наказу МОН № 414 від 24.03.2018 р

Характеристики

Вік
Вік 6+