Набір для курсу навчання Gigo Світло і сонячна енергія (1240)


Виробник: Gigo
Модель: afk 1240
Наявність: На складі
6 915
Купити

Опис

З науково-пізнавальним набором "Світло і сонячна енергія" від компанії Gigo - дитина стане більш уважним, посидючим, спостережливим, а також відчує себе справжнім дослідником.
    Даний набір дасть поняття дітям про енергії сонячного світла, про природу її виникнення і як використовувати цей вид енергії в інтересах людини. У процесі знайомства з такими типами пристроїв, діти вчаться принципам енергозбереження.
    На заняттях діти вивчать принцип роботи сонячної батареї, як перетворити сонячну енергію в теплову. Створять моделі велосипеда і машин на сонячних батареях. Познайомляться з пристроєм гібридного двигуна і його застосуванням. Сконструюють систему стеження за сонцем, і дізнаються багато цікавих фактів про енергію сонця.
    Такий вид навчання поєднує в собі теорію і практику, а також захоплюючі експерименти. У програмі 20 уроків по 40 хв., 16 моделей + 4 творчі роботи (за 1 урок збирається 1 модель).
У набір входить: комплектуючі, навчальний посібник - 1 шт., 3D Smart Manual, система управління для педагога.
    Gigo - один з найбільш з відомих виробників конструкторів і розвиваючих ігор. Основним принципом роботи компанії є ідея проводити навчальні іграшки і робити навчання грою. Слідуючи йому бренд створює іграшки, спрямовані на розвиток логічного і просторового мислення, фантазії, моторики рук, а також поглиблення прикладних знань.
Кількість деталей: 237 шт.Матеріал: пластик.Розмір упаковки: 24 х 44 х 21 см.Рекомендовано дітям від 7-ми років
* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 7;15
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються воображение, фантазия, изобретательность, интеллект, креативность, память, мышление, творческие способности, внимательность, любознательность, навыки конструирования, проницательность, пространственное мышление