Набір для курсу навчання Gigo Цікаві кубики (1233)


Виробник: Gigo
Модель: afk 1233
Наявність: На складі
5 307
Купити

Опис

Навчальний набір "Цікаві кубики" від компанії Gigo допоможе дитині стати більш уважною, посидючою, спостережливою, а також відчути себе справжнім дослідником.
    Кубики в житті дитини відіграють важливу пізнавальну роль: з їх допомогою на заняттях дитина зможе освоїти поняття геометричних фігур, простору, числа, кольору, розміру, більше або менше.
    Діти зможуть скласти танграм, дізнаються, як влаштований кубик Рубика. Також учні зроблять цифри з кубиків і дізнаються, що з них також можна збирати моделі мостів, машин, будинків і фігури тварин.
    На заняттях діти отримають знання про основи конструювання. Курс складається з 30 занять. Тривалість одного: 30-45 хвилин.
Комплектуючі: навчальний посібник - 1 шт., 3D Smart Manual, система управління для педагога.
    При складанні конструктора у дитини тренується дрібна моторика і координація рухів, розвивається уява і мислення дитини, а також допитливість.
    Gigo - один з найбільш з відомих виробників конструкторів і розвиваючих ігор. Основним принципом роботи компанії є ідея проводити навчальні іграшки і робити навчання грою. Слідуючи йому бренд створює іграшки, спрямовані на розвиток логічного і просторового мислення, фантазії, моторики рук, а також поглиблення прикладних знань.
Матеріал: пластик.Кількість деталей: 416 шт.Розміри упаковки: 24 x 44 x 21 см.Рекомендовано дітям від 4-х років.

* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 4;7
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються воображение, фантазия, интеллект, креативность, мелкая моторика, мышление, социальные навыки, творческие способности, цветовое восприятие, эмоциональное благополучие, внимательность, любознательность, навыки конструирования, сенсорные навыки