Модель годинника демонстраційного механічного Gigo - afk 1014MS


Виробник: Gigo
Модель: afk 1014MS
Наявність: На складі
 987  937
Купити

Опис

    Набір для навчання "Великий годинник" від компанії Gigо пояснять дитині, як визначати час за допомогою стрілок. Всі цифри позначені, а на циферблаті немає зайвих відволікаючих елементів.

    Годинник можна встановити 3 способами: повісити на стіну за допомогою гачка, закріпити на магнітній дошці і поставити на стіл за допомогою підставки. Завдяки великому розміру і великим цифрам їх можна використовувати як для домашнього навчання, так і в якості наочного посібника в дитячих садах.

    Розгляньте годинник разом з дитиною. Покажіть годинну і хвилинну стрілки. Запитайте у малюка, чим вони розрізняються (кольором і довжиною). На великому циферблаті є три тимчасові шкали: позначення годин від 1 до 12, від 13 до 24 і хвилинні ділення з числовим позначенням кожних 5 хвилин.

    Почніть знайомство з хвилинної стрілки. Кожен маленький поділ відповідає одній хвилині. Нехай малюк пересуває стрілку і рахує кожну точку. Так він самостійно відкриває, що в одній годині 60 хвилин. За повний оборот хвилинної стрілки, годинна пересувається на одну поділку - на одну годину.

    Изучение времени – важный этап в познании мира. Превратите обучение в веселую игру. Эта игрушка займет достойное место в комнате малыша.

    Деталі виготовлені з якісного пластику з використанням нешкідливих фарб, тому абсолютно безпечні для здоров'я, не мають неприємного запаху і не викликають алергії.

Розмір упаковки: 42,7x 40,6x 5,8 см. 


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються інтелект, логічне мислення, пам'ять, мислення, уважність