Набір для навчання Gigo Маленький годинник (1190P) - afk 1190P


Виробник: Gigo
Модель: afk 1190P
Наявність: Нет в наличии
216
Купити

Опис

Набір для навчання "Маленький годинник" від компанії Gigо - це корисна іграшка для дітей і помічник в навчанні для батьків. Як просто і зрозуміло пояснити дитині, котра година?
    Як запам'ятати, де години, а де хвилини? З дитячими навчальним годинником Ви легко знайдете відповіді на всі питання. Розвиваюча іграшка годинник допоможе швидко навчити Вашу дитину орієнтуватися в часі.
    На цьому годиннику, як на справжніх, дві стрілки. Велика і маленька стрілка годинника з'єднані з шестернями, а шестерінки перебувають в зачепленні так, що коли велика стрілка робить один оборот, маленька переходить на наступну годину, точно як в справжніх годинниках. Годинник має підставку і їх можна ставити на столі. Різноманітність робить гру веселіше, а також розвиває дрібну моторику дитини.
    Вивчення часу - важливий етап в пізнанні світу. Перетворіть навчання в веселу гру. Ця іграшка займе гідне місце в кімнаті малюка.
    Деталі виготовлені з якісного пластику з використанням нешкідливих фарб, тому абсолютно безпечні для здоров'я, не мають неприємного запаху і не викликають алергії.
Розмір упаковки: 15 x 14 x 3 см.
* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються интеллект, память, мышление, внимательность, любознательность