Набір для навчання Gigo Навчальна панель (1177-1) - afk 1177-1


Виробник: Gigo
Модель: afk 1177-1
Наявність: Нет в наличии
4 482
Купити

Опис

Навчальна панель від компанії Gigo служить підставою, на яке кріпляться навчальні картки, трафарети, елементи мозаїки і деталі конструктора серії "Юний інженер".

    Панель включає два елементи: синє підстава з отворами, в які можуть вставлятися додаткові елементи, накладатися картки. А також прозора панель, яка кріпиться на синьому підставі за допомогою двох стопорів жовтого кольору, і утримує навчальні картки і трафарети, маючи при цьому такі ж отвори, як і підстава.

З навчальною панеллю можуть спільно використовуватися навчальні набори:

Для зручності використання навчальної панелі, її можна встановити на підставку: 1193R Підставка для навчальної панелі.

 Gigo - один з найбільш з відомих виробників конструкторів і розвиваючих ігор. Основним принципом роботи компанії є ідея проводити навчальні іграшки і робити навчання грою. Слідуючи йому бренд створює іграшки, спрямовані на розвиток логічного і просторового мислення, фантазії, моторики рук, а також поглиблення прикладних знань.


Матеріал: пластик.

Розмір упаковки: 84 х 70 х 4 см.


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+