Набір для навчання Gigo Шестерні (1195-3) - afk 1195-3


Виробник: Gigo
Модель: afk 1195-3
Наявність: Нет в наличии
1 335
Купити

Опис

    Набір Шестерні від відомого бренду Gigo! Завдяки цьому набору дитина зможе ознайомитися з основами фізики і механіки зокрема! Крім того, малюк зможе зрозуміти принцип роботи механізмів, розібратися, як рухомі детальки, виконуючи своє конкретне дію, утворюють цілісне пристрій, а також як рух передається від одного елемента до іншого.
    За допомогою даного набору дитина зможе розвинути уважність, точність дій, дрібну моторику ручок, логічне мислення, винахідливість, координацію рухів, цілеспрямованість, а також істотно розширить кругозір малюка, дозволяючи йому зрозуміти, як працюють різні механічні пристрої! Заняття з даними конструктором покращують настрій дитини, а це, в свою чергу, позитивно позначається на його емоційному благополуччі!
До складу набору Шестерні входить:
  • 70 детальок різної форми і розмірів:
  • Великі шестерні: червоні - 5 шт, сині - 5 шт, зелені - 5 шт;
  • Маленькі шестерні: фіолетові - 4 шт, сині - 4 шт, помаранчеві - 4 шт, жовті - 4 шт;
  • Гвоздики - 35 шт.
Розмір упаковки, см: 16 * 23 * 37.
* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються воображение, фантазия, изобретательность, интеллект, координация движений, креативность, логическое мышление, мелкая моторика, творческие способности, эмоциональное благополучие, внимательность