Набір для навчання Gigo Цікава мозаїка Коло (1161) - afk 1161


Виробник: Gigo
Модель: afk 1161
Наявність: На складі
420
Купити

Опис

    Набір для навчання «Цікава мозаїка - Коло» від компанії Gigo представляє собою пластикову мозаїку, яка стане чудовою іграшкою для Вашої дитини!

    Мозаїка прекрасно розвиває творчу уяву, абстрактне і логічне мислення, увагу, дрібну моторику рук, а також знайомить дитину з основними геометричними фігурами і квітами. Мозаїка обов'язково сподобається дитині яскравими деталями, гарною якістю і різними варіантами складання зображень!

    Навчальний набір тренує абстрактне і наочно-образне мислення дитини. Сприяє розвитку у дітей уміння слідувати чітким правилам. Формує уявлення про поняття «величина» і «форма». Заняття з представленим набором концентрують увагу і вчать логічно мислити.

     Деталі виготовлені з якісного пластику з використанням нешкідливих фарб, тому абсолютно безпечні для здоров'я, не мають неприємного запаху і не викликають алергії.

Матеріал: пластик.

Розмір: 292 x 284 x 17 мм. 


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 4+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються креативність, логічне мислення, мислення, колірне сприйняття, навички геометрії