Набір для навчання Gigo Цікаві букви (1401)


Виробник: Gigo
Модель: afk 1401
Наявність: На складі
1 971
Купити

Опис

Набір "Цікаві букви" від компанії Gigo призначений для навчання дітей буквах латинського алфавіту, а також допоможе навчитися складати слова.        Щоб процес вивчення літер не ставав нецікавим, нудним і нудним, його необхідно урізноманітнити. Це особливо важливо для дітей. Зробити процес навчання цікавим можна різними способами: використовувати різні ігри, чергувати види діяльності, дивитися відео, слухати аудіо. А іноді досить використання різноманітних роздавальних матеріалів.
У комплекті 31 буква (1 комплект для позначення приголосних звуків і 2 комплекти для позначення голосних звуків).
    Gigo - один з найбільш з відомих виробників конструкторів і розвиваючих ігор. Основним принципом роботи компанії є ідея проводити навчальні іграшки і робити навчання грою. Слідуючи йому бренд створює іграшки, спрямовані на розвиток логічного і просторового мислення, фантазії, моторики рук, а також поглиблення прикладних знань.
Кількість деталей: 31 шт.Матеріал: пластик.Розмір упаковки: 37 х 23 х 16 см.Рекомендовано дітям від 3-х років.
* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються воображение, фантазия, интеллект, креативность, логическое мышление, мелкая моторика, память, мышление, творческие способности, внимательность