Набір для навчання Gigo Цікаві ваги (1603) - afk 1603


Виробник: Gigo
Модель: afk 1603
Наявність: Нет в наличии
1 042
Купити

Опис

    Цікаві ваги допоможуть дитині в ігровій формі освоїти основні дії математики - рахунок, додавання, віднімання, і навіть множення і ділення. У набір входять спеціальні кольорові картки-завдання, їх 30 штук. На одній стороні картки - малюнок і текст з питанням, на зворотному боці - малюнок з відповіддю.

    Малюкові потрібно повісити свій вантаж під цифрою-відповіддю. І він або відразу порахує відповідь, або буде вішати вантаж під різними цифрами і шукати відповідь! Якщо відповідь вірний, то ваги прийдуть в рівновагу. Якщо вантаж буде під іншою цифрою, то рівноваги не буде. Це справжня гра-пошук! Тут застосовується досить оригінальна ідея - малюкові треба буквально зважити правильну відповідь.

    Є можливість оцінювати роботу дитини, використовуючи веселі стікери-оцінки. Вони приклеюються на картки-завдання, там є спеціальне місце для цього. Методичний посібник, яке входить в набір, допоможе організувати навчання дитини, застосовуючи принцип: від простих прикладів до складних.

Розвиває: увагу, інтелектуальний розвиток, координацію рухів, логіку, дрібну моторику, пам'ять, власне мислення, фізичні навички, емоційне благополуччя

Кількість деталей, шт. 60


* Відповідає Концепції Нової української школи у загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 р. №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа на період до 2029 р.»

Характеристики

Стать дитини
Стать хлопчик; дівчинка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, інтелектуальний розвиток, координація рухів, логіка, дрібна моторика, пам'ять, власне мислення