Дерев'яна гра Viga Toys Логічні блоки (56164) - afk 56164


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 56164U
Наявність: На складі
834
Купити

Опис

    Дерев'яна гра Viga Toys Логічні блоки сприяє розвитку уяви, сприйняття форми і кольору, а також розвитку моторики рук за допомогою забавної гри.

    Головний пріоритет компанії - це безпека і якість іграшок. Фарби та чорнило на іграшках не токсичні, і всі іграшки відповідають стандартам безпеки EN71 і ASTM для іграшок. Натуральні, безпечні освітні та розважальні - ось що є візитною карткою іграшок VIGA.

Рекомендований вік: від 3 років

Розмір упаковки: 8 х 16 х 25 см
Вага: 1,6 кг

* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увагу, уяву, фантазію, інтелектуальний розвиток, логіку, математичні поняття, пам'ять, власне мислення, емоційне благополуччя