Дерев'яна іграшка Viga Toys Вчимося рахувати (50022) - afk 50022


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 50022
Наявність: Нет в наличии
555
Купити

Опис

    Набір для навчання Viga Toys Вчимося рахувати розвиває увагу, інтелект, математичні поняття, дрібну моторику рук, мислення і сприяє емоційному благополуччю.

    Спочатку малюк може просто рахувати намистинки в міру переміщення їх по кольоровий дроті з заднього боку металевої скоби вперед. Потім дитина переходить до освоєння найпростіших арифметичних операцій - додавання і віднімання.

    Для вивчення операції додавання необхідно розгорнути іграшку до себе тією стороною, на якій розміщені рівняння з дією додавання, розташувати всі намистинки позаду дощечки з рівняннями і почати з намистин на найвищій скобі. Для знайомства з операціями вирахування потрібно розгорнути іграшку зворотною стороною, розмістити всі намистинки перед собою і почати з намистин на найнижчій скобі.

Характеристики:

  • Вік дітей: від 3 років
  • Матеріал: дерево
  • Розмір упаковки: 9 х 16 х 30 см
  • Вага: 0,7 кг
  • Гарантія: 6 місяців
* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увагу, інтелектуальний розвиток, математичні поняття, дрібну моторику, власне мислення, емоційне благополуччя