Набір для оформлення класу Класні помічники НУШ


Виробник: Ранок
Модель: RK 15104223У
Наявність: Нет в наличии
83
Купити

Опис

Плакат для оформлення класу за концепцією НУШ Класні помічники  стане в нагоді кожному педагогу. Діти з радістю виконуватимуть свої обов'язки протягом дня. Візьміть прищіпки відповідно до кількості учнів у вашому класі, від'єднайте від основи картки з місцями для фото та приклейте до карток фото дітей. Картки приклеюються до прищіпок за допомогою скотчу.


За допомогою прищіпок розмістіть фото учнів згідно з їхніми сьогоднішніми обов'язками:

- помічники вчителя

- патруль чистоти та порядку

- експерти з досліджень та навчання

- організатори розваг та ігор

- чергові куточка природи

У комплекті: плакат 90х21 см, картки для розміщення фото учнів, прищіпки до набору не входять.

Завдяки цьому плакату Ви легко привчите дітей до порядку та дисципліни в класі, відповідальності за свої обов'язки, самоконтролю та самодисципліни.


Комплектація:Плакат - 900х210 мм, двосторонній скотч - 540 мм, стрічка атласна (ширина 6 мм)- 500 мм., картки з місцями для фото (40 шт.) 

Розмір,см:Формат: 21х90 см. 

У розгорнутому вигляді: 21х90 см.

* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»