Набір для оформлення Рутина уроку НУШ


Виробник: Ранок
Модель: RK 13104169У
Наявність: На складі
36
Купити

Опис

Набір "Рутина уроку" налагодить роботу в класі та підвищить динаміку навчання! Виконуйте перед заняттями декілька основних правил і ваші учні навчаться своєчасно та ефективно виконувати щоденні завдання.


Набір для оформлення кабінету в стилі НУШ розвиває в дітях не тільки відповідальність і пунктуальність, але і вчить правильно працювати в команді. У наборі 6 основних правил поведінки на уроках для учнів, які учні легко запам’ятають, стануть у нагоді кожному вихователю.


Розмір,см:23х32 см. 

У розгорнутому вигляді: 97х22 см

* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»