Набір для творчого конструювання Korbo Basic, 120 деталей


Модель: korbo 5906395455348
Наявність: Нет в наличии
1 233
Купити

Опис

    Korbo — це конструктори, які навчають дітей фізики й основ механіки. Виробляються деталі в Польщі з пластику високої якості — він зовсім не має запаху, гладкий і має прекрасну міцність.Призначений для дітей старшого дошкільного віку та молодших школярів. Однак підійде й трирічним малюкам, які спочатку зможуть будувати разом із батьками свої перші іграшкові об'єкти.
    У наборі є деталі для створення 6 платформ і 45 шестерень. Це дає змогу створювати складні об'єкти, які в роботі розкривають основні принципи механіки. До комплекту входить керівництво, яке показує 6 завдань із різним ступенем складності. Всі деталі зібрані в зручній для перенесення й зберігання коробці.
Що можна побудувати:
  • Вітряк, автомийку, вітряну ферму й багато інших іграшок
  • Завдяки великій кількості циліндрів можна будувати високі вежі, підіймальні крани або інші механізми
  • Механізм склоочисника в автомобілі або коробку передач

Розміри коробки: 28.8 х 18.4 х 17.7 см.Рекомендований вік: від 4 років.Кількість елементів: 120 шт.Колір: забарвлення всіх конструкцій випадкове.


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»
Подробнее: https://iqgra.com.ua/index.php?route=product/product&product_id=21100


Характеристики

Вік
Вік 4+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються конструкторські здібності, увага, логічне і абстрактне мислення, фантазія, дрібна моторика