Набір для творчості Crayola фарба темпера, 14 баночок - ves 3978


Виробник: Crayola
Модель: ves 3978
Наявність: Нет в наличии
217
Купити

Опис

    Фарби Crayola широко використовуються для написання картин і ілюстрацій, тому що вони дозволяють легко вносити необхідні зміни і поправки в малюнок, однаково підходять для нанесення тонких ліній і широких мазків. За допомогою 14 яскравих, насичених кольорів і зручного пензлика, який входить в набір, маленький художник зможе втілити будь-які фантазії!

    Цією чудовою фарбою легко малювати по паперовим, картонним, дерев'яним, керамічним і навіть глиняним поверхням. Зображення виходить матовим і оксамитовим, контури чіткими, а кольори насиченими. Тримається на поверхні добре. Яскраві кольори фарб відразу привернуть увагу дітей і викличуть у них інтерес.

    Всі фарби Crayola якісні та безпечні для дітей. Товари цього виробника відповідають європейським нормам і стандартам якості, виготовлені з екологічно чистих матеріалів. Вони добре змиваються з рук і одягу малюка, так що батьки будуть спокійні.

Зроблено в: США

Розмір / габарити в см: 27х15х2

Розвиток і вивчення: вивчення кольорів, розвиток уяви, розвиток дрібної моторики, розвиток спостережливості, розвиток фантазії, сенсорне сприйняття

Вага (г): 190

Характеристики

Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються фантазія, дрібна моторика, творчі здібності