Набір для творчості Viga Toys Метелики (58550) - afk 58550


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 58550
Наявність: На складі
801
Купити

Опис

    Чудовий набір для творчості від бренду Viga Toys призначений для створення неповторних прикрас. Кожна дівчинка буде рада такому подарунку, адже вона зможе зробити різні намиста і браслети не тільки для себе, але і для подружок. У набір Метелик входять намистини різних кольорів і форм, а також спеціальні шнурки для плетіння прикрас. Еластична волосінь досить міцна, пружна і при цьому добре тягнеться.

    Намистини-метелики, кульки, циліндри та інший декор зроблений з натурального дерева. Аксесуари гладко відшліфовані і покриті нетоксичного фарбою на водній основі. Отвори намистин вирізані дуже чітко і акуратно, що значно полегшить нанизування дрібних деталей на спеціальну ліску. Робота зі створення оригінальних прикрас тренує моторику рук, фантазію, креативне мислення, розкриває творчий потенціал маленької рукодільниці. Чудові намисто або браслети стануть приємними подарунками та сувенірами для близьких подружок.

Вік: з 3 років

Матеріал: дерево

Комплектація: 180 бусинок, 8 метеликів, 5 шнурків

Виробник: Viga Toys

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, уява, фантазія, інтелектуальний розвиток, дрібна моторика, власне мислення, емоційне благополуччя