Гра головоломка Танграм набір з 4-х різних танграмів Вундеркінд (ТГ-022)


Виробник: Вундеркінд
Модель: wkind ТГ-022
Наявність: Нет в наличии
295
Купити

Опис

 Набір танграмів. Складаючи танграми з різнокольорових шматочків різної форми, дитина виконує кілька видів робіт, неоднакових за змістом і ступенем складності. Всі деталі необхідно перевернути на лицьову сторону і зметикувати, як з шматочків одного кольору скласти різні фігури. Таким чином, в процесі гри дитина знайомиться з сенсорними еталонами кольору і форми, співвідношенням цілого і частини, навчається розвивати складні завдання на кілька простих, створюючи алгоритм. Виконання ігрових завдань сприяє розвитку кмітливості, просторової уяви, логічного мислення, математичних і творчих здібностей дітей дошкільного віку.
Склад ігрового матеріалу. Гра Набір тангамів представлена чотирма варіантами різного ступеня складності. Вони розрізняються кількістю складових частин танграма. У наборі танграмів немає суворо обмежених і закінчених завдань, як в інших іграх.  
В комплект входить 4 головоломки танграма: Чарівний коло, Колумбово яйце, Танграм, Листочок.
* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються просторове сприйняття, логіка, мислення, творчий розвиток, пам'ять, увага