Набір карток райдужних гномів. Методика Воскобовича


Виробник: Розвиваючі ігри Воскобовіча
Модель: vos_ ЛАР-126
Наявність: На складі
115
Купити

Опис

    «Райдужні гноми» – це набір карток, створених для розміщення на Коврографі, унікальному посібнику, розробленому в рамках технології В'ячеслава Воскобовича «Казкові лабіринти гри».

       Ця методика створена у розвиток дітей дошкільного віку в ігровій формі. На кожній картці зображено персонажа казок «Фіолетового лісу». Сім гномів В'ячеслава Воскобовича допоможуть навчити дітей розрізняти кольори. Персонажам надано імена у відповідність до кольорів веселки: Кохле, Охле, Желе, Зеле, Геле, Селі, Фі. Перша буква імені гноміка – перша буква, з якої починається назва кольору (Кохле – червоний, Охле – помаранчевий тощо). Також кожен герой носить одяг свого кольору.
       Технологія Воскобовича має на увазі використання персонажів під час занять. Він може ставити дитині запитання, допомагати виконувати завдання чи просити допомоги. Такий ігровий підхід допомагає глибше поринути в казку, в рамках якої дитина краще сприйматиме і запам'ятовуватиме інформацію.
       Усі ігри Воскобовича супроводжуються власними персонажами. Райдужні гномики підійдуть до будь-яких, хто навчає розрізняти кольори. Це можуть бути «Пелюстки» або «Диво-хрестики». Також для більш ефективного та наочного заняття рекомендується використовувати різнокольорові квадрати для Коврографа та фігурки самих гномиків.
       Купити Набір карток Райдужні гноми. Методика Воскобовича Ви можете в нашому інтернет магазині іграшок "IQgra", що розвивають, просто натиснувши на кнопку "купити", після чого з Вами зв'яжеться наш менеджер для уточнення всіх деталей замовлення. Наш магазин надає Вам можливість оплати при доставці додому кур'єром у Дніпрі, а також самовивіз. Ми здійснюємо доставку до всіх регіонів України, у тому числі післяплатою.

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 3;7
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логическое и пространственное мышление, фантазию и воображение.