Набір магнітних цифр і знаків Viga Toys, 40 шт. (50591)


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 50591
Наявність: Нет в наличии
759
Купити

Опис

    Набір квадратних дерев'яних елементів з арабськими цифрами і знаками на магнітах, 40 штук. Підходить для гри і навчання як окремо, так і в поєднанні з магнітними дошками. У комплекті тканинний мішок для зручного зберігання.
    Набір для розвитку когнітивних здібностей, пам'яті, зорово-моторної координації, основ математики. Дидактичний матеріал для групових занять вдома, в школі, дитсадку, центрі розвитку.
    Для виготовлення використана якісна деревина, безпечні барвники і клей. Всі краї і деталі ретельно відшліфовані. Продукція Viga Toys відповідає стандартам якості і безпеки: європейському EN71, американському ASTM.


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»
Подробнее: https://iqgra.com.ua/index.php?route=product/product&product_id=21100


Характеристики

Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються когнітивні здібності, пам'яті, зорово-моторна координація