Набір меблів Gigo Гірка (1139) - afk 1139


Виробник: Gigo
Модель: afk 1139
Наявність: Нет в наличии
7 424
Купити

Опис

    Набір меблів від відомого виробника Gigo! Це унікальний набір, який дозволяє Вам зібрати десять різних видів меблів! Це і чотири види гірок, і стільчик, і парта, і столик з табуреткою, і багато іншого! Малюкові не набридне грати з цим набором, адже Ви зможете щодня збирати його по-новому!
    Всі деталі з'єднуються міцно, тому зібрана меблі безпечна і надійна! Всі частини набору виготовлені з міцних матеріалів! Збирати і розбирати конструкції легко завдяки спеціальній запатентованій системі з'єднання елементів! Для розбирання зібраної меблів Вам потрібно всього лише один інструмент, що істотно заощадить Ваш час!
    Граючи з даними набором, дитина буде розвивати координацію рухів, фізичний розвиток і сприйняття кольорів! Також у малюка буде поліпшуватися настрій, що позитивно позначається на його емоційному благополуччі!
Характеристики набору меблів Гірка Gigo:
  • Кількість зібраних елементів: 121;
  • Кількість можливих варіантів складання меблів: 10;
  • Матеріал деталей: міцний АВС пластик;
  • Матеріал гірки: міцний поліпропілен.
Розмір упаковки, см: 81,8 * 25,8 * 41,5

* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»Увага! На цей товар не поширюється акція з безкоштовною доставкою от 2000 грн.

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються координация движений, физические качества, цветовое восприятие, эмоциональное благополучие