Набір натураліста Контейнер для комах з лупами 4x 6x


Модель: afk BL010
Наявність: На складі
420
Купити

Опис

    Контейнер вентильований для комах має дві лупи: збільшення зверху 6-кратне, збоку 4-кратне. Двоє людей одночасно можуть спостерігати за комахами всередині. Також у комплекті іграшковий павук.

    Діти можуть взяти контейнер на прогулянку, і помістити туди знайдених комах. Коробка з лупами дозволяє безпечно і зручно розглядати жуків, переносити при необхідності.
Контейнер із двома ручками, пропускає повітря, пластиковий, виконаний у кольорах: зелений, жовтий.

Розвиток: допитливість, спостережливість, уважність, мислення, емоційне благополуччя, основи зоології, загальний розвиток.

    Контейнер можна використовувати дітям від 5 років на вулиці, на прогулянці з рідними, друзями, на позакласних уроках із вихователями та вчителями дитсадочка чи школи в освітніх і пізнавальних цілях. Підходить для занять за методикою Реджио.


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Вік
Вік 5+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються допитливість, спостережливість, уважність, мислення, емоційне благополуччя, основи зоології, загальний розвиток.