Набір натураліста Контейнер для комах з лупою 5x


Модель: afk JS010
Наявність: Нет в наличии
549
Купити

Опис

Контейнер для спостереження за комахами спонукає малюків придивлятися до звичних об'єктів і бачити більше. Відкриття розвивають розумові та пізнавальні здібності дитини, спонукають цікавитися природою і живим світом.
Просто помістіть жука або гусеницю в контейнер, піднесіть до світла і відрегулюйте окуляр, щоб побачити їх ближче. Запитайте юного дослідника про колір, розмір та інші особливості комахи. Подібні заняття спонукають маленьких дітей захоплюватися наукою.
Банку можна відкрити з обох сторін для легкого доступу. Розмір: 13 см у висоту дозволяє спостерігати як за дрібними комахами, так і більшими. Верхня частина має 5-кратне збільшення.
Розвиток: спостережливість, допитливість, основи біології, природознавства, інтелект, уважність, проникливість.
Це ідеальний подарунок дітлахам від 3 років, інструмент для вивчення природи і знайомства з навколишнім світом: ви можете роздивитися черв'яків, комах, каміння, пісок і багато іншого. Хороше доповнення активної прогулянки, позакласних уроків. Підходить для занять за методикою Реджио, STEM.

Характеристики

Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються спостережливість, допитливість, основи біології, природознавства, інтелект, уважність, проникливість.