Набір пазлів Viga Toys Трансформація (51609) - afk 51609


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 51609
Наявність: Нет в наличии
429
Купити

Опис

    Оригінальна дерев'яна головоломка "Трансформація" арт. 51609 від виробника Viga Toys зможе сподобатися будь-якій дитині і допоможе йому провести час не тільки цікаво, а й з користю.
    Набір складається з 24 окремих елементів із зображенням різних фаз розвитку тварин, комах і рослин. Дітлахам належить розсортувати елементи за категоріями і зібрати в міні-пазли. Заняття з таким пазлом сприяє розвитку не тільки дрібної моторики, а й уяви малюка.
    Дерев'яні пазли - це головоломка, яка допоможе Вашій дитині розвинути логічне та просторове мислення, увагу, а також посидючість. Збірка пазлів доставить велике задоволення і допоможе весело і цікаво провести час.
    Компанія "Viga Toys" є виробником розвиваючих дерев'яних іграшок. Над створенням нового продукту працюють фахівці, які розуміють потреби дітей на всіх етапах їх розвитку. А іграшки, виготовлені з дерева, дарують тепло і позитивну енергію природи.
    Іграшка виготовлена ​​з якісної деревини, прекрасно відполірована, тому малюк нічим не поранитися і не зашкодить собі, граючи такою іграшкою. До того ж, в іграшці немає дрібних деталей, які діти могли б заковтнути.
Матеріал: дерево.Пазл рекомендується діткам старше вісімнадцяти місяців.

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 18міс+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються інтелект, дрібна моторика, пам'ять, мислення, емоційне благополуччя, уважність