Дерев'яна іграшка Набір першокласника Вчимося рахувати (MD 1138) - mpl MD 1138


Виробник: A-Toys
Модель: mpl MD 1138
Наявність: Нет в наличии
242
Купити

Опис

    Прекрасний Набір для першокласника сподобається як маляті, так і його батькам. Дитина зможе вивчати цифри, кольори, стане більш посидючою. Також буде розвивати дрібну моторику, зорову пам'ять.
    Іграшка зроблена на дерев'яній підставці, де є отвір під гвоздики. На дерев'яні гвоздики одягаються яскраві різнокольорові гуртки. Так само є квадратні фішки з числами і з круглими кружечками (як у доміно). З таким набором маля навчиться рахувати із задоволенням.
    Дерев'яна іграшка Набір першокласника цифри, кільця. З таким набором Ваша дитина із задоволенням навчиться рахувати. Набір першокласника «Вчимося рахувати» можна використовувати вдома. Також це прекрасний інструмент для дошкільних навчальних студій, зацікавлених в функціональних і міцних іграшках для багаторазового використання.
Розмір упаковки: 15,5-4,5 смУпаковка: Коробка
* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 4;7
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються навчання рахунку, посидючість, концентрація уваги