Лічильний матеріал (набір) на 4-10 учнів - нуш Лічильний матеріал


Виробник: A-Toys
Модель: нуш Лічильний матеріал
Наявність: Нет в наличии
1 610
Купити

Опис

    Лічильний матеріал виготовлений з деревини і поліпропілену. Кількість рахункового матеріалу  дозволяє проводити підрахунки до 100 для вирішення простих завдань на додавання і віднімання . Рекомендується для використання на уроках математики для учнів початкових класів, а ткаож в закладах дошкільної освіти. Набір розрахований для одночасної роботи 4-10 учнів. 

До набору входить лічильний матеріал у вигляді:

  • фруктів;
  • овочів;
  • геометричних фігур;
  • цифр;
  • намистин.

Зображення реального товару може не суттєво відрізнятися від фото на сайті. Деталі уточнюйте у менеджера при замовленні.

* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Вік
Вік 5+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються пам'ять, увага, логічне мислення