Набір тварин у пакеті 6 шт


Модель: igs CL 04-63
Наявність: На складі
226
Купити

Опис

Новий ігровий набір "Animal world" допоможе дитині поринути у віртуальний зоопарк чи дику природу, досліджуючи різноманітний світ тварин. Цей набір містить колекцію чудово деталізованих іграшкових фігурок тварин, що ожиють у руках дитини, викликаючи в нього інтерес до вивчення навколишнього світу.

Кожна фігурка виготовлена з якісних матеріалів, має реалістичну фактуру та забарвлення, що робить їх ще більш привабливими для допитливих малюків.

особливості:

- 6 тварин у наборі;

- фігурки виготовлені з якісного первинного пластику;

- реалістичний дизайн кожної тварини;

- добре опрацьовані деталі;

- фактурна поверхня;

- характерне для кожного виду забарвлення;

- іграшковий набір дарує дітям веселі часи гри, стимулює їхню творчість, уяву та допомагає розширити знання про світ тварин;

- відкриває безмежні можливості для дитячої уяви та допомагає створювати незабутні історії дикої природи.

Розмір упаковки: 20 см × 4 см × 30 см

* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»


Характеристики

Стать дитини
Стать хлопчик;дівчинка
Вік
Вік 3;9