Дорожня гра IQ-хохо Smart Games


Виробник: Smart Games
Модель: BVL SG 444 UKR
Наявність: На складі
499
Купити

Опис

    Настільна гра Smart Games IQ-хохо обов'язково стане цікавою частиною дозвілля і дитини, і будь-якого дорослого члена сім'ї.
   IQ XOXO це настільна гра головоломка, в основі якої лежить суміш тетрісу та старих-добрих хрестиків-нуліків. Збирати пазл із різнокольорових фігур на спеціальному полі з кришкою сподобається дітям від 6-ти років, а також захопить їх батьків.
ПЕРЕД ГРАЮ
      У коробці ХОХО ви знайдете буклет із 120 завданнями, поділеними на 5 рівнів складності. Завдання з першого рівня здатні вирішити навіть діти, але це лише початок. На останньому рівні мозок кипітиме, незалежно від віку учасника. Головне не здаватися – рішення є завжди! Вони, до речі, розташовані наприкінці буклету. Згідно з обраним завданням, розмістіть на полі вказані фігури та приймайтеся за гру.
ЯК ГРАТИ
     Всі фігури, що залишилися, гравець повинен розмістити на полі. Причому фігури, встановлені за умовою завдання, пересувати не можна. Але все не так просто! Ви ж звернули увагу, що фігурки двосторонні і складаються з хрестиків та нуліків. Так ось, на підсумковій поверхні поля, хрестики та нуліки повинні постійно чергуватись через один, як по горизонталі, так і вертикалі. Покрутіть фігурку у пошуках правильного розташування. Виконавши завдання, переходьте до наступного. Рекомендуємо брати завдання послідовно, за наростаючою так буде і простіше, і цікавіше.
ДЛЯ КОГО ГРА
     IQ ХОХО – гарна та оригінальна головоломка з великою кількістю завдань. Розставляти різнокольорові фігурки на полі не просто цікаво, а й корисно. Гравці розвивають логічне та аналітичне мислення. Рекомендуємо брати IQ ХОХО з собою в дорогу: крім захоплюючого процесу гра має ще й компактні розміри.
Комплектація:
  • ігрове поле з прозорою кришкою,
  • 10 різнокольорових деталей,
  • брошура з 120 завданнями,
  • правила гри.

Вік дитини: від 6 роківМова: мовнонезалежна 

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 6+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються пространственное воображение, решение проблем, концентрацию, логику, зрительное восприятие