Нарди Калаха настільна гра Tactic


Виробник: Tactic
Модель: BVL 14005
Наявність: На складі
749
Купити

Опис

Калаха – настільна логічна гра для 2-х осіб. Найімовірніше, ця гра виникла в Африці. Археологи знаходили такі ігрові дошки в Африці та Азії, а також зображення калаху періоду Стародавнього Єгипту.
Ця тактична гра на концентрацію уваги, виконана з дерева і в давнину називалася «бобовою грою». Мета гри - накопичити на своєму полі (калах) якомога більше каменів.
Ігрове поле складається із двох рядів лунок. У кожного гравця по 6 лунок. Лунки суперників розташовані навпроти. Також у кожного гравця є спеціальна велика лунка «калах», яка знаходиться праворуч від інших його лунок.
Правила:У свій хід гравець вибирає одну зі своїх лунок і розкладає каміння з неї на лунки проти годинникової стрілки. У кожну лунку та свій калах він кладе по одному каменю, при цьому пропускаючи калах супротивника (але не пропускаючи свій!).Якщо останній камінь гравець кладе у свій калах, він робить наступний хід. Якщо будь-яку іншу лунку, то хід переходить до суперника.Якщо останній камінь гравець кладе у свою порожню лунку, то він забирає його і все каміння з протилежної лунки партнера, і поміщає їх у свій кал.Коли гравець не може зробити хід, тому що всі його лунки порожні – гра закінчується. Другий гравець після цього переносить всі камені, що залишилися в його лунках, у свій калах. Перемагає гравець, в калах якого виявиться більше каменів.
У наборі:
  • ігрове поле з осередками;
  • 48 скляних «дорогоцінних» каменів;
  • інструкція російською мовою.

Розмір упаковки: 40 х 140 х 230 мм (ширина х довжина х висота)Матеріал: дерево та скло
Виробник: Tactic, Фінляндія

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 7;99