Настільна гра Kilogames Містична Долина (Таємнича Долина, Mystic Vale) (477401)


Виробник: Kilogames
Модель: pi 477401
Наявність: На складі
1 600
Купити

Опис

Карткова гра "Містична долина (Mystic Vale)" - це унікальна гра з механікою кардбілдінга, яка підійде для шанувальників жанру фентезі та поціновувачів незвичайних настільних ігор. У грі 2-4 друїди мають створювати свої карти, щоб відновити містичну долину після смертоносного прокляття. Замість побудови та збільшення своєї колоди, гравцям належить покращувати 20 базових карток, використовуючи картки покращень 3-х різних рівнів.

У коробці гри ви знайдете 80 стартових карт, 96 покращень, 18 покращень родючих земель, 36 карт долини, 4 довідкові карти, 14 жетонів переможних очок, 4 жетони мани, 100 кишеньок для карт та правила гри. Карти в грі мають незвичайний дизайн, вони є великими полями в прозорих протекторах, частина з яких взагалі без ілюстрацій, а інша частина заповнена лише на третину.

Гра "Містична долина" (Mystic Vale) дуже реграбельна завдяки величезній кількості комбінацій поліпшень і базових можливостей. Магічна тематика та цікаве виконання гри обов'язково сподобаються поціновувачам настільних ігор. Розмір коробки складає 315×210×80 мм.

Закличте духів природи та використовуйте всі свої здібності, щоб повернути життя на священні землі у цій захоплюючій картковій грі "Містична долина (Mystic Vale)".

Характеристики

Вік
Вік 14+