Настільна гра Пірати Arial


Виробник: Аріал
Модель: arial 1234
Наявність: На складі
269
Купити

Опис

Немає нічого цікавішого та цікавішого, ніж гра зі своїми рідними та близькими. Це дуже зближує, робить вас дружнішими і дарує прекрасні спогади через багато років. Крім всіх перерахованих радісних моментів, ігри часто мають і функцію, що розвиває, тому вони, як не можна краще, допомагають дитині в поліпшенні пам'яті, уяви, логіки, уважності і, звичайно, посидючості. Чудовим варіантом настільної гри буде гра «Пірати», для дітей старше 10 років.
      Суть гри полягає в тому, щоб видобути якнайбільше золота для своєї команди. У грі можуть брати участь від 2-4 осіб. Гравці розкладають ігрове поле, на яке викладають фішки, заздалегідь дізнатися, які неможливо, так як вони перевернуті зворотною стороною. У деяких знаходяться пастки та скрині зі скарбом, які шукають гравці. 4 команди, що виступають у різних сторонах, виходять на берег і починають ретельно шукати скарб. Як тільки одна команда його знайшла і намагається віднести на свій корабель, інші, в цей час, намагаються відібрати дорогоцінний знайдений скарб першої команди.
      Небувалий азарт, веселощі, галасливі дебати, все це обіцяє вам гра від компанії Arial.
Вік: від 10 роківМатеріал: пластик, картонКомплектація: 121 картка, 37 ігрових монет, 12 ігрових фішок 4-х кольорів, інструкція.Виробник: Arial (Україна)

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 10+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються общительность, коммуникабельность, скорость реакции, логическое мышление, память