Навчальна карткова гра Геокомплект The Brainy Band - pi УМ056


Виробник: The Brainy Band
Модель: pi УМ056
Наявність: На складі
550
Купити

Опис

Геокомплект – просто гра добре, а з доповненням – краще!     Що може бути кращим, ніж цікава настільна гра? Тільки така ж гра, але з новими можливостями та доповненнями! Вам дуже пощастило, адже ви можете придбати подарунковий комплект, до якого входять одразу дві гри!
     Геокомплект - це набір, з улюбленої гри Геометрика та її доповнення - Геометрика Extra. Вивчати геометричні фігури та їх властивості стало ще цікавіше. То навіщо ж відмовляти собі у такому задоволенні?
Всі фігури, станьте в ряд!     Настільна гра Геометрика пояснює: які бувають геометричні фігури, які властивості вони мають, у чому їх відмінності. Вам належить освоїти та закріпити основи геометрії з початкової школи. Вам потрібно не заучувати визначення фігури, а просто зрозуміти її.
     У коробці знаходиться колода карток з геометричними фігурами, колода з ознаками та детальні правила. Там є опис фігур, щоб ви змогли уточнити те, у чому ви сумніваєтеся.
     Математична гра Геометрика налічує кілька рівнів складнощів, щоб грати було цікаво учасникам різного віку. Складність рівня зазначена у нижньому правому кутку картки: одна точка – найпростіший рівень, три точки – найскладніший. Найкраще починати з карт з однією точкою. Коли ви звикнете до правил і грати стане легше, можна буде вводити карти з двома, а потім і з трьома точками.
     Доповнення Геометрика Extra - продовження до базової гри, воно розраховане на учасників старше десяти років. У набір входить нові терміни та поняття, фігури, карти умов, карта транспортир та спецкарти. Цей набір додає до стандартних багато нових та цікавих умов та завдань.
     Колоди доповнення слід змішати з базовою колодою, розширюючи її. У Геометриці Extra – додатку до гри Геометрика – карти так само розділені за рівнями складності. Тому у вас не повинно виникнути проблем при з'єднанні колод, якщо ви вирішите зіграти на найлегшому рівні. Спецкарти відіграють роль таких собі революціонерів: вони з'являються несподівано та диктують свої умови. Ігнорувати їх не можна! Пунктир на картах – це допоміжні об'єкти.
     З повним геометричним набором ви точно не сумуватимете. Більше того, ви освоїте багато потрібного та корисного матеріалу.
Стань генієм геометрії з Геокомлпектом!     Купивши геокомплект, ви отримаєте повний комплект, за допомогою якого зможете досконально вивчити такий непростий предмет, як геометрія. У цій науці вам не буде рівних! Більше того, купити Геокомплект можна як подарунок своєму другові або однокласнику, адже ігри вже упаковані в гарну подарункову коробку!
Гравці: від 2 до 5
Час: 15-20 хвилин
Вік: від 7 років
Мова російська
Геометрики. Правила гри
Геометрика EXTRA. Правила гри

     А якщо у вашій колекції є ще такі настільні ігри як Багато, Турборахунки Трафік Джем, то вся математика буде вам по зубах! Геокомплект – твоє рятувальне коло у світі геометрії!

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 10;15
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються математическое мышление, память, воображение, наблюдательность, кругозор, фантазия, логика, концентрация, внимание, аккуратность