Навчальна модель Learning Resources Годинник Big Time (LER3675)


Виробник: Learning Resources
Модель: KDS LER3675
Наявність: Предзаказ
161
Купити

Опис

Невеликий іграшковий годинник розроблений компанією Learning Resources для наочного навчання діток орієнтації в часі. Круглий циферблат дає можливість вивчити як відбувається відлік часу, познайомитися з хвилинами і годинами.

Набір для навчання виконаний в стилі справжнього годинника, має велику і маленьку стрілку, а спеціально розроблений механізм дозволяє при русі великої стрілки, побачити дію маленькою, тим самим відображаючи справжній час.

На циферблаті позначені звичні цифри від 1 до 12, а також дві додаткові шкали: від 5 до 60. Годинник можна легко ставити на столі — для цього передбачена підставка, яка, при необхідності, ховається із зворотного боку годинника.

Діаметр годинника: 10 см

Рекомендований вік: від 3 років

Матеріал: пластик

Виробник: Learning Resources

* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать хлопчик;дівчинка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються емоційний розвиток, концентрація уваги, дрібна моторика