Навчальні іграшки STEM Конструктор 4M Катер на повітряній подушці


Виробник: 4M
Модель: afk 00-03366
Наявність: На складі
624
Купити

Опис

Спостерігайте, як фантастична яхта плавно ковзає по підлозі, завдяки повітряній подушці. Вивчайте наукові факти граючи. Цей невеликий науковий проект допоможе в шкільній програмі. Також це ідеальний комплект для демонстрації наукових досягнень.

    В інструкції описаний принцип роботи катера, процес складання для наочності доповнений малюнками, є науково-пізнавальні факти, поради щодо усунення несправностей. Дія іграшки з набору засноване на третьому законі Ньютона і силі тертя. За допомогою такого набору можна викликати у дитини інтерес до вивчення фізики.

    У комплекті: базова панель, повітряна подушка, арка, повітропровід, батарейний відсік з вимикачем і проводами, кришка батарейного відсіку, тримач для мотора, 2 панелі кріплення, кришка для мотора, пропелер, двосторонній скотч, мотор з проводами, гвинти, багаторазовий клей, 2 ковпачка, інструкція.

    Також необхідні: невелика хрестоподібна викрутка, 4 батарейки ААА.

Як працює катер

    Довжина готового катера 33 см. Поставте зібрану модель на рівну підлогу далеко від перешкод. Увімкніть двигун. Не заводьте іграшку над водою, це може привести до пошкодження мотора. Батарейки забезпечують двигун електрикою, завдяки чому він починає крутити гвинт з пропелером. Лопаті пропелера нагнітають повітря в нижній воздуховод, через що роздувається "подушка". Вона зменшує тертя між катером і землею, що дозволяє моделі ковзати по поверхні, ледь торкаючись її. Пропелер також нагнітає повітря в зворотному напрямку через верхній канал (арку). Відповідно до третього закону Ньютона, на кожну дію є рівна за значенням і протилежна по напрямку протидію. Тому, коли пропелер продуває повітря назад, повітря штовхає вперед гвинт, а разом з ним і катер.


    Повітряна подушка була винайдена в 1950-і британцем Крістофер Кокерелл. Він ввів в ужиток слово "ховеркрафтах". Повітряні подушки використовуються для високошвидкісного пасажирського транспорту, переміщення вантажу, а також військовими для дислокації військ. Судно, оснащене повітряною подушкою, може пересуватися над сухою поверхнею, водної або болотистій. Найбільший пасажирський ховеркрафтах досягав 56 метрів в довжину і важив 310 тонн.


  • Батарейки входять в комплект: немає
  • Мова інструкції: англійська
  • Інструкція з зображеннями: так
  • Кількість батарейок: 4
  • Матеріали: пластик
  • Серія: Техніка
  • Тематика: Механіка


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 7+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються воображение, изобретательность, интеллект, логическое мышление, мелкая моторика, мышление, эмоциональное благополучие, сенсорные навыки