Мисливці на комах. Набір для дітей, що люблять природу


Модель: RK 2
Наявність: Нет в наличии
399
Купити

Опис

    Ваш малюк все наполегливіше вивчає навколишній світ? Чудово! Наш набір «Мисливці на комах» саме для таких діток, що люблять природу. З книжечки дитина дізнається багато нового та цікавого про відомих представників світу комах. А складники набору допоможуть ловити та досліджувати різні види комашок.

    Мурахи, коники, метелики, бабки, сонечка, бджоли, оси, мухи, комарі та жуки - об'єкти вивчення та досліджень юних біологів! Цікавим бонусом є «оживаючий» об’єкт на коробці. Потрібно завантажити додаток SummerTime-AR, навести камеру мобільного пристрою на метелика і він оживе на очах.     

    Можна робити фото і ділитись літнім настроєм зі своїми друзями.



* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»


Характеристики

Стать дитини
Стать хлопчик;дівчинка
Вік
Вік 5;9