Настільна гра Окійя (Okiya) Feelindigo - pi FI17015


Виробник: Feelindigo
Модель: pi FI17015
Наявність: Нет в наличии
204
Купити

Опис

    «Окія» - це захоплююча абстрактна стратегія для двох гравців, яку придумав відомий геймдизайнер Бруно Катала. Як і більшість інших його ігор - вона проста, елегантна і дуже цікава. З розряду тих настолок, в які легко навчитися грати, але важко стати майстром.

    На початку гри учасники випадковим чином формують японський сад з квадратних тайлів, розміром 4х4. На цих тайлах зображені різні картинки - птахи, квіти, прапори, сонце. Перший гравець вибирає будь-яку крайню плитку і виставляє замість неї жетон свого персонажа. Потім другий гравець зобов'язаний взяти будь-яку іншу плитку, на якій зображений той самий об'єкт який був на попередній, і замістити її своїм персонажем. Таким чином гра триває до тих пір, поки один з гравців не викладе лінію або квадрат з чотирьох своїх персонажів. Перемогу також можна одержати заблокувавши супернику хід.

    Ось і все - як ми вже згадували, правила гри дуже прості, але ця гра володіє неймовірним магнетизмом, і після зіграної партії завжди хочеться розіграти ще одну!

 

Комплектація настільної гри "Окія":

  • 8 червоних тайлів гейш
  • 8 чорних тайлів гейш
  • 16 плиток імператорського саду
  • правила


Тип: абстрактна стратегія

Видавництво:  Feelindigo

Час гри: 10

Кількість гравців: 2

Вік: 7+

Мова: українська, мовонезалежна

Характеристики

Вік
Вік 7+