Пазл з дерева Viga Toys Домашні тварини (56440) - afk 56440


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 56440
Наявність: На складі
372
Купити

Опис

    Популярний виробник дитячих іграшок Viga Toys створив серію барвистих і оригінальних пазлів із зображеннями. Особливе місце в колекції займає пазл Домашні тварини, який порадує дітей картинками з улюбленими вихованцями.

    Пазл зроблений з міцного дерева, покритого якісної і стійкою фарбою. Він складається з основного поля, в яке дитині необхідно помістити фігурки з тваринами. Кожну фігурку можна використовувати як окрему іграшку і встановлювати вертикально на будь-якій поверхні. Пазл в ігровій формі відкриє дитині дивовижний світ домашніх тварин. Малюк дізнається, що крім ссавців вдома можна тримати рибок, птахів, рептилій і гризунів. Таким чином, дитина зможе вибрати собі майбутнього домашнього вихованця.

    Пазли також впливають на загальний розвиток. Малюк вчиться сприймати нову інформацію, бути уважним, організованим і зібраним. Заняття зміцнює пам'ять, логічне мислення, фантазію.

Вік: від 18 місяців

Матеріал: дерево

Комплектація: пазл 6 елементів

Виробник: Viga Toys

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 18мес+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, уява, фантазія, інтелектуальний розвиток, дрібна моторика, власне мислення, емоційне благополуччя