Пазл з дерева Viga Toys Форми. Тваринний світ (59585) - afk 59585


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 59585
Наявність: На складі
723
Купити

Опис

    Дивитися, як щодня твій сміхотливий малюк пізнає таємниці навколишнього світу, посміхається новому дню і новим знайомим, відкриває серце назустріч чудесам - найбільше щастя в житті. Завдання батьків - лише спрямовувати енергію карапуза в потрібне русло, займаючись з ним розвиваючими іграми.

    Яскравий приклад такої - дивовижний функціональний пазл Форми. Тваринний світ від популярного бренду Viga Toys. Він складається з 18 блоків, вироблених з міцної, стійкої до зовнішніх пошкоджень, екологічно чистої деревини, покритої шаром нетоксичного фарби. Помістивши в дерев'яну рамку елементи конструктора, малюк знайомиться з мешканцями світу фауни, дізнаючись серед героїв качечку і собачку, кінь і смішного баранчика. Потрібно проявити трохи посидючості і кмітливості для того, щоб заповнити всі 9 осередків.

    Таким чином, в ігровій формі дитина тренує дрібну моторику і координацію рухів, розвиває логіку і творче мислення, бачить відмінність форм, кольорів, а також вивчає назви тварин.

Вік: від 18 місяців

Матеріал: дерево

Розміри: 20 х 20 х 2.5 см

Комплектація: 18 блоків

Виробник: Viga Toys

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 18міс+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, уява, фантазія, інтелектуальний розвиток, дрібна моторика, власне мислення, емоційне благополуччя