Пазл з дерева Viga Toys Лев (51316) - afk 51316


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 51316
Наявність: На складі
123
Купити

Опис

    Пазл Лев від Viga Toys розроблений для самих маленьких споживачів - діток від вісімнадцяти місяців. У комплект входять 4 великих елемента, які легко з'єднуються між собою. Пальчикам малюка не буде важко працювати з ними. Веселий і добродушний лев обов'язково стане об'єктом симпатії вашої крихти.

    Яскраві позитивні відтінки вироби порадують і подарують гарний настрій. Цар звірів заволодіє увагою малюка і неодмінно захопить настільки, що маленький зоолог не залишить роботу, поки не складе картинку. Збираючи пазли, дитина навчиться акуратності і терплячості. Важливо, що ці цінні навички він буде розвивати завдяки цікавій і захоплюючій грі. А готова робота стане предметом гордості батьків.

    Виріб виготовлено з перевірених компонентів, абсолютно безпечних для самих юних любителів пазлів. В основі продукту - екологічно чиста натуральна деревина. Ця сировина найкраще підходить для іграшок, призначених для маленьких дітей. Складові пазла покриті натуральною фарбою без шкідливих домішок.

Вік: з 18 місяців

Матеріал: дерево

Комплектація: пазл

Виробник: Viga Toys

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 18міс+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, уява, фантазія, інтелектуальний розвиток, дрібна моторика, власне мислення, емоційне благополуччя