Настільна гра Перші відкриття. Професії Trefl - pi 1253


Виробник: Trefl
Модель: pi 1253
Наявність: Нет в наличии
167
Купити

Опис

    Настільна гра Професії із серії "Малий дослідник. Перші відкриття" - це освітня розвиваюча гра, яка дозволить дитині дізнатися про існуючі популярні професії, а також пов'язані з ними знаряддя праці.

    У коробочці гри ви знайдете 12 карток з малюнками людей, представників різних професій, 6 карток з ілюстраціями місць роботи, а також 36 карток-пазлів зі знаряддями праці. Всі компоненти гри збільшеного розміру, щоб малюкам було зручно брати їх в руки і розглядати всі деталі. Крім того, ви знайдете правила гри, а також загадки про професії.

    Автори гри пропонують шість варіантів того, що можна робити з компонентами ігрового набору Професії. Тому вам завжди буде що запропонувати дитині. Залежно від її знань і віку можна з'єднувати пазли, складати історії про роботу, підбирати професії до місць, або ж навіть розподіляти їх за алфавітом.

    Компоненти гри виконані з якісного щільного картону і покриті харчовою не токсичною фарбою. Таким чином деталі гри досить зносостійкі і не шкодять навіть наймолодшим гравцям. Слід зазначити, що покриття карток матове і малюнок чітко видно при будь-якому освітленні.

    Настільна гра Професії із серії "Малий дослідник. Перші відкриття" розвиває допитливість дитини, пам'ять і логічне мислення, розширює його словниковий запас. А робота з деталями завжди стимулює дрібну моторику рук.

    Настільні ігри від польської компанії Trefl дитячої серії були розроблені за участю фахівців з різних сфер розвитку дитини: логопедів, педагогів, психологів, соціологів і лінгвістів. Крім того, всі ігри серії пройшли тестування в дитячих садах і школах. Завдяки цьому ви можете бути впевнені, що настільні ігри від Trefl захоплять і вашу дитину, подарувавши їй безліч захоплюючих годин!


Комплектація гри «Професії»:


  • 36 картинок-пазлів, на яких зображено знаряддя праці
  • 12 картинок iз зображенням передставників різних професій
  • 6 двосторонніх карток із зображенням місця праці
  • абетка Професій
  • загадки
  • правила гри


Тип: розвиваюча дитяча гра

Видавець: Trefl

Тривалість гри: 10-25

Кількість гравців: 1-4

Вік: 3+

Мова: російська, мовонезалежна

Характеристики

Вік
Вік 3+