Дерев'яна іграшка шестерінки Гусениця - MD3084


Виробник: Melissa Doug
Модель: MD3084
Наявність: Нет в наличии
587
Купити

Опис

    Напевно, не існує в світі такої дитини, яка б не любила такі занятмя, як крутити різні ручки, відкривати-закривати замочки, розбирати і збирати предмети, а також, звичайно, вибудовувати пірамідки і спостерігати за роботою різних механізмів.

     Магазин IQgra пропонує вашій увазі чудову дерев'яну іграшку - Шестерінки "Гусеничка". У цій грі є як раз те, що так люблять малята - натуральний матеріал, яскраві кольори, можливість розібрати іграшку на деталі і логічно подумати над принципом складання. Найкращим подарунком карапузу стане те, що в результаті вийде функціонуючий, "живий" механізм. Повірте нам, дитина буде в повному захваті!

     Принцип гри такий: дайте Вашій дитині цю "Гусеничку" і запропонуйте її розібрати, при необхідності для початку покажіть, як це робиться. Коли він розбереться з цим етапом гри, дайте завдання підібрати шестерінки за кольором штирьків і посадити какждий з них на своє місце. Пообіцяйте дитині, що в кінці гри її чекає дивовижний сюрприз.

     Не варто дитини підганяти в процесі заняття - дайте йому можливість самому розібратися, і тоді він отримає максимум задоволення і користі. Така іграшка дитині не набридне дуже довго, тому що завдяки їй він зможе спостерігати результати своєї праці в дії, а це ж так важливо для раннього розвитку.


Рекомендований вік: 1-5 років

Матеріал вироба: дерево

Розмір упаковки: 5 х 37 х 12 см


© IQgra, 2016

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 1;2;3;4;5
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логіка; поняття про форму; увага; дрібна моторика