Плакат Дитяча карта України А1


Модель: ukrd П92804
Наявність: На складі
109
Купити

Опис

Чудовим і дуже корисним придбанням для підростаючого малюка стане представлений плакат «Дитяча карта України». Велика, картонна карта порадує дитину своєю барвистістю та безліччю цікавих, зображених на ній персонажів.

    Поступово, крок за кроком вивчаючи карту, дитина ознайомитися з усіма областями України, а також з їх обласними центрами. Барвисте оформлення плаката дозволить дитині дізнатися багато цікавих фактів, характерних для тих чи інших регіонів країни. На дитячій карті зображена не тільки Україна, але також, частково, і інші, сусідні з нею держави, з якими також буде цікаво ознайомитися малюкові. Плакат підходить всім діткам, від трьох років і старше.

Вік: від 3 років

Матеріал: картон

Розміри: 42 x 60 см

Зроблено в: Україна


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логика, мышление, цветовосприятие, внимание