Плакат для оформлення Коло вибору, великий (англійська мова) НУШ


Виробник: Ранок
Модель: RK 13104195У
Наявність: На складі
75
Купити

Опис

Сучасне оформлення кабінету школи в умовах зміни концепції Нуш потребує змін. Зміни стосуються всього навчального процесу. Інформація теж тепер подається дещо інакше, ми пропонуємо цікаві ідеї для оформлення класу.

Як діяти в конфліктній ситуації, як уникнути конфлікту? Цьому треба вчити дітей з дитинства.

«Нуш. Набір для оформлення інтер'єру класу: Коло вибору великий (англійською) »- це методика, яку пропонує Нова українська школа, як спосіб подолання конфліктів серед учнів. Перед учнями постає вибір, яку стратегію вибрати в рішенні певної конфліктної ситуації. Методика пропонує кілька варіантів виходу з ситуації, наприклад:


- Перемикання на інше

- Зупинитися

- Ігнорувати

- Обговорити

- Почекати і охолонути

- Домовитися

- Попросити вибачення

- Зіграти в «Камінь, ножиці, папір»


Перетворіть вирішення конфлікту в цікаву гру і нехай у вашому класі або групі панує мир і дружня атмосфера!


Розмір, см: 31х31

* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»