Плакат Коли ти злий НУШ


Виробник: Ранок
Модель: RK 13104190У
Наявність: На складі
45
Купити

Опис

Конфлікти між учнями, невміння самостійно налаштуватися на позитив і впоратися з роздратуванням та злістю — часте явище у дітей. Плакат для оформлення кабінету в стилі НУШ «Коли ти злий» допоможе дитині навчитися легко виходити з конфліктних ситуацій та змінювати негатив на позитив.



Завдяки унікальній методиці, діти зможуть вибирати стратегію виходу з конфлікту самостійно. У наборі пропонуються різні виходи з негативної ситуації, наприклад: почитати улюблену книгу, переключитися на щось інше, закрити очі й глибоко вдихнути, погуляти на подвір’ї, пограти з улюбленою іграшкою, порахувати до 20, згадати щось приємне.

На плакаті 8 виходів з конфліктних ситуацій для вивчення:

 -  Переключитися на щось інше

 -  Не наговорити грубощів

 -  Заплющити очі та глибоко вдихнути

 -  Прогулятися подвір’ям

 -  Почитати улюблену книгу

 -  Погратися з улюбленою іграшкою

 -  Згадати про щось приємне

 -  Полічити до 20

Прощавайте, конфлікти — привіт, дружба!


Розмір,см:48х48 см

* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»