Плакат Сонячна система


Модель: ukrd 76858
Наявність: На складі
109
Купити

Опис

Плакат під назвою «Сонячна система» стане чудовим подарунком для вашого допитливого малюка. За допомогою цього плаката ви зможете легко ознайомити свого дошкільника з особливостями планет Сонячної системи. На цьому плакаті ваш малюк побачить яскраві, барвисті зображення планет і їх супутників, а також космічних кораблів і багатьох інших захоплюючих речей.

    Цей великий барвистий плакат подарує вашій дитині безліч цікавих відкриттів. Це виріб cможет служити чудовим наочним посібником з вивчення планет Сонячної системи для допитливого малюка, який скоро піде в школу. Подаруйте дитині цей барвистий комплект, і малюк буде щасливий, а це найголовніше для дбайливих батьків.

Вік: від 3 років

Матеріал: картон

Розміри: 42 x 63 см

Зроблено в: Україна


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логика, мышление, цветовосприятие, внимание