Портфель патріота України


Виробник: Ранок
Модель: RK 13112012У
Наявність: На складі
36
Купити

Опис

Портфель патріота України містить все необхідне для маленького українця. У комплект входить: державні символи України, Портрет Т. Шевченка, портрети видатних українців, адміністративно-територіальний устрій України, моя країна-Україна, святкові та неробочі дні, закладки, наклейки. Всі корисні матеріали в яскравому оформленні, які сподобаються дитині.


Комплектація:Державні символи України, символи України, портрет Т. Шевченка, портрети видатних українців, адміністративно-територіальний устрій України, моя країна -Україна, святкові та неробочі дні в Україні, закладки 

Розмір,см:22х22

* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»