Стрибунці дитячі від 5-ти місяців, блакитний (204488)


Модель: igs 204488
Наявність: Нет в наличии
998
Купити

Опис

Подаруйте вашим малюкам радість активних ігор і розвиток з нашими стрибунками - ідеальними іграшками, що розвивають, для дітей до року!

Дитячі стрибунки - це не тільки захоплюючий ігровий пристрій, але і відмінний спосіб сприяти розвитку вашого малюка. З цими підвісними гойдалками, ваша дитина зможе навчитися контролювати свої рухи, розвиваючи моторику та координацію. Можливість активних ігор на стрибках збагатить дитяче дозвілля захоплюючими заняттями.

Наші стрибунки пропонують безпечну та надійну розвагу для дітей від 5 місяців. Яскравий блакитний колір (204488) приверне увагу та створить позитивний настрій. Ці розвиваючі іграшки допоможуть вашому малюку навчитися сидіти і піднімати ніжки, що сприяє розвитку м'язів та загальної фізичної активності.

Наші дитячі стрибки – це не тільки засіб для розваги, але й можливість розвивати моторику, координацію рухів та активно проводити час. Вам не доведеться турбуватися про безпеку вашого малюка, оскільки наші ігрові пристрої відповідають усім стандартам безпеки.

Подаруйте вашим дітям захоплюючі та активні ігри з нашими стрибунцями. Нехай ваш малюк росте і розвивається весело та здорово!

Характеристики

Вік
Вік 5міс+