Стрибунці дитячі від 5-ти місяців, синій (202491)


Модель: igs 202491
Наявність: Нет в наличии
998
Купити

Опис

Подаруйте вашому малюку незабутні моменти радості та активного дозвілля з нашими дитячими стрибунцями! Ці розвиваючі іграшки - ідеальний спосіб весело провести час для дітей до року.

Наші дитячі стрибунки не тільки забезпечують масу захоплюючих ігрових можливостей, але й сприяють розвитку моторики та координації рухів у ранньому віці. Ці ігрові пристрої створені для збагачення дитячого дозвілля та стимулювання активних ігор.

Підвісні гойдалки та пружні крісла дозволяють вашому малюку насолоджуватися стрибками та рухами, розвиваючи фізичну форму, рівновагу та силу. Активні ігри зі стрибунцями сприяють розвитку моторики та координації рухів, формуючи важливі навички для майбутнього.

Наші дитячі стрибуни підходять для дітей від 5 місяців і стануть незамінним супутником у дитячому дозвіллі. Вони створюють атмосферу веселощів і радості, дозволяючи малюкам брати активну участь в іграх і цікавих заняттях.

Якісні матеріали та надійна конструкція гарантують безпеку та довговічність наших стрибунців. Подаруйте вашій дитині незабутні моменти із захоплюючими іграми та розвиваючими заняттями. Адже важливо, щоб малюки з ранніх років отримували можливість розвиватися з радістю та інтересом!

Виберіть стрибунки дитячі від 5 місяців, щоб збагатити дитяче дозвілля активними і розвиваючими забавами. Відкрийте для свого малюка світ веселих рухів та радісних моментів!

Характеристики

Вік
Вік 2міс+