Рамка-вкладиш Монтессорі Інтерактивний набір машинок №1 Hega - hega 189


Виробник: Hega
Модель: hega 189
Наявність: На складі
1 109
Купити

Опис

    Вперше дерев'яна іграшка стала інтерактивною! Оживіть кожну машинку за допомогою вашого гаджета! Оживіть кожен дорожній знак!
    Діти люблять гаджети і користуються ними вміло і сміливо практично з самого народження. Їх уваги найбільше завойовують маленькі яскраві відео. Ми вирішили зробити ці відео корисними і розвиваючими і навчити малюка координації рухів як раз за допомогою гаджета. Тепер гра з гаждетом приносить подвійну користь, а набір з машинками стане улюбленою іграшкою в Вашому домі.
    Кожна машинка - цей повністю готова, розфарбована з усіх боків повноцінна окрема іграшка, плюс рамка-вкладиш і звичайно плюс 2 пластикові інтерактивні дорожні карти, ну і, звичайно, інструкція, яка розповість мамі про можливості набору.
Згідно правил тм "Хега":
  • Натуральне дерево.
  • Акрилові безпечні фарби + захисний шар акрилового лаку.
  • Ручна доробка кожної іграшки.

Інформація для уважних читачів:
    Натуральне дерево приємне на дотик, безпечне для шкіри дитини, гарантує довговічність іграшки. Цілісна форма авто - це запорука безпеки для самих маленьких. Виняток дрібних деталей і наявність прорізи для пальчиків розвивають дрібну моторику і тактильну пам'ять долоньки. Продумана форма дозволяє міцно утримувати машинку в ручках і рівномірно розподіляти свою вагу при повзанні з авто. Ви не боїтеся наступити і розчавити машинки на підлозі - все це переваги натуральних матеріалів. Акрилові фарби плюс захисний шар лаку - дають можливість грати і вдома, і в саду, і на вулиці. Машинки можна обробляти мильним розчином, що забезпечить гігієну дитини.
    Кольори машинок наближені до натуральних, це дає можливість знаходити такі машини в реальному житті, запам'ятовувати їх правильна назва і почути цікаву історію від дорослих про призначення кожної машинки. Тут різні моделі, як з особистого автопарку жителів міста, так і спецслужби і навіть сільськогосподарська техніка. Розповідь про те, як виростити і зібрати хліб і як доставити його в магазин надовго залишиться в пам'яті дитини. Швидка допомога, пожежна машина і поліція - як вирішити хто важливіший для міста? Коробка-сортер навчить не тільки знаходити своє місце для кожної машинки, але і правильно зберігати набір і з задоволення збирати. Такий набір чудово підходить для подорожей, для далекої дороги - він компактний і практичний. Окрема машинка поміститися в кишеню і буде найкращим другом в саду або на дитячому майданчику.
Розміри: 24х38 см

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються дрібна моторика, увага, логічне мислення, мова