Розвиваюча гра Логоформочки 3. Методика Воскобовича


Виробник: Розвиваючі ігри Воскобовіча
Модель: vos_ЭКО-011
Наявність: На складі
483
Купити

Опис

    Логоформочки 3 – гра В'ячеслава Воскобовича, що розвиває. Вона знайомить малюка з геометричними формами та поняттям симетрії, показує, як порівнювати та поєднувати частини в ціле, допомагає навчитися вибудовувати логічні зв'язки та залежності.

      Посібник складається з ігрового поля, в якому розміщено 9 фігур зеленого кольору та 6 складових частин еталонних фігур. Останні пофарбовані у червоний. Також знизу до поля прикріплено три рухомі лінійки. До гри додається інструкція.

      Зелені фігури розміщені на полі у дев'яти квадратах-осередках. Кожен із цих осередків розділений навпіл пунктирною лінією, яка допомагає дитині збирати фігури зі складових частин. Просто прикладіть до квадрата-комірки рухливу лінійку і вставте в неї деталь.

      Червоних, еталонних фігур лише три: коло, квадрат та трикутник. Скористайтеся червоними частинами, щоб показати малюку, як отримати ту чи іншу форму. Для цього необхідно накладати частини на цілу фігуру і дивитися, скільки елементів вона складається.

      Еталонні фігури пофарбовані в червоний, щоб дитина швидше за них запам'ятала. Інші, зелені фігурки - це поєднання елементів еталонних форм. Малюкові буде необхідно прикладати до них червоні деталі та розповідати, з яких фігур складається зображення. Також Ви можете запропонувати малюкові самостійно скласти інші фігури або «домалювати» силует, додавши нові елементи. В інструкції подаються назви складових фігур: грибок, вазочка, вікно. Ви можете викласти на рухливій лінійці будь-яку фігуру і попросити дитину знайти на схожому ігровому полі і вкласти її в комірку.

      Завдяки пунктирній лінії кожна фігура ділиться на дві частини. Воскобович пропонує називати їх вершки (верхні половини) та корінці (нижні половини). У вертикальних і горизонтальних рядах у всіх фігур однакові вершки та коріння: у першому ряду по горизонталі коріння складаються з кола. І в першому вертикальному ряду вершки теж із кола.

      Завдяки цій закономірності Ви можете пограти з дитиною у гру «Вершки-Корешки». Для цього необхідно вийняти всі деталі з осередків, скласти свою фігуру і попросити дитину зібрати коріння. Малюк повинен почати заповнювати відповідний горизонтальний або вертикальний ряд ігрового поля.

        Дитячий інтернет-магазин іграшок «IQgra» радить придбати ускладнену версію посібника – «Логоформочки 5», або інші ігри Воскобовича.
  Характеристики:
  • матеріал: папір, фанера
  • розмір ігрового поля: 21х29,5 см
  • для дітей віком від 2 до 5 років
  • виробник: Розвиваючі Ігри Воскобовича (Росія)
  • серія: Логоформочки
  • габарити, см: довжина 29.7, ширина 22, висота 1.8
  • вага, г: 238

       Купити Розвиваючу гру Логоформочки 3. Методика Воскобовича Ви можете в нашому інтернет магазині іграшок "IQgra", що розвивають, просто натиснувши на кнопку "купити", після чого з Вами зв'яжеться наш менеджер для уточнення всіх деталей замовлення. Наш магазин надає Вам можливість оплати при доставці додому кур'єром у Дніпрі, а також самовивіз. Ми здійснюємо доставку до всіх регіонів України, у тому числі післяплатою.

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 2;5
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логическое мышление, память, внимательность, мелкая моторика